menu

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta pàgina web és propietat de PATRIMONY REAL ESTATE MANAGEMENT, S.L., des d’ara PATRIMONY, i té caràcter merament informatiu sobre els serveis de consultoria que presta la nostra empresa. El fet d'accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions d'ús. Donant compliment a les disposicions legals establertes en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI) s'informa del següent:

1. Titularitat de la pàgina web.

El nom del domini www.patrimony.es, està registrat a favor de PATRIMONY REAL ESTATE MANAGEMENT, S.L., amb CIF B65270910 i domicili social a Rambla de Catalunya, 6, 6a Planta, 08007 Barcelona. Telèfon de contacte: +34 93 368 94 21 i adreça de correu electrònic: info@patrimony.es

2. Propietat intel·lectual i Industrial.

El lloc web www.patrimony.es és titularitat de PATRIMONY REAL ESTATE MANAGEMENT, S.L., igual que tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web: textos, codi font, logotips, distribució, bases de dades, disseny gràfic, corresponent-li l'exercici exclusiu dels drets d'explotació d'aquests, així com, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial i qualsevol altre signe distintiu, que pertanyen a PATRIMONY, o, si escau, a les persones o empreses que figuren com a autors o titulars dels drets i que han autoritzat al seu ús a PATRIMONY. Queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública o modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de PATRIMONY. D'igual forma, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

3. Tractament de dades de l’usuari.

Quan l'usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant la nostra adreça de correu electrònic i formulari de contacte, està autoritzant expressament a PATRIMONY al tractament de les seves Dades Personals per poder atendre les seves peticions de serveis. PATRIMONY, inclourà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades. PATRIMONY no cedirà o comunicarà a tercers les dades recaptades sense previ consentiment exprés de l'usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l'usuari ens hagi sol·licitat.

L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a PATRIMONY a l'adreça de correu electrònic info@patrimony.es, Responsable del Fitxer, situat a Rambla de Catalunya, 6, 6a Planta, 08007 Barcelona.

4. Contingut de la web.

PATRIMONY no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d'enllaços des de la pàgina www.patrimony.es. La presència d'aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir a la pàgina web de destinació. En el cas que PATRIMONY tingués coneixement efectiu que l'activitat o la informació a la qual remeten aquests enllaços és il·lícita constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent com més aviat millor. En tot cas, si un tercer està interessat a penjar com a enllaç de la seva pàgina web a www.patrimony.es necessitarà l’autorització prèvia de PATRIMONY.

5. Actualització i modificació de la pàgina web.

PATRIMONY es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap responsabilitat per fer-ho. PATRIMONY no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones a través d'intromissions il·legítimes fora del seu control.

Des de PATRIMONY no es garanteix l'absència de virus i altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d'usuari d'aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. D'igual forma, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que puguin afectar a l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.