menu

PORTFOLI SANTS

Tristan Capital Partners i Patrimony van arribar a un acord al gener de 2021 per formar una joint venture com a soci operatiu local i asset manager amb l'objectiu d'adquirir un portfoli de dos edificis d'oficines situats en dos dels submercats més consolidats i sol·licitats de Barcelona, amb una superfície total llogable al voltant dels 18.000 m2.

En el marc d'aquesta joint venture, Patrimony actua com a soci operatiu local i asset manager, coordinant els treballs de creació de valor dels actius, incloent-hi la planificació, obres de remodelació, arrendament i posterior venda d’actius.

  • Aquest edifici, projectat pel famós arquitecte Ricardo Bofill, es caracteritza per la seva capacitat per a conjugar una composició d'esperit classicista amb una definició constructiva i tècnica de gran actualitat.
  • El recurs d'agrupar dues plantes en un sol motiu compositiu li confereix un toc de monumentalitat sense detriment de la practicitat i el bon funcionament del conjunt.
  • Les set plantes destinades a oficines, amb un total de 14.100,62 m2, s'organitzen segons un sistema modular que permet disposar amb versatilitat d'oficines de diversa grandària. L’edifici disposa de la qualificació BREEAM “Good”.
  • La seva estratègica ubicació, pròxima a l'estació de Sants i al principal recinte firal de la ciutat, converteix aquest edifici en un lloc adequat per a albergar la seu d'empreses que demanden una bona localització sense requerir una màxima centralitat.
 • Plaça Europa

  Barcelona

  • Edifici d'oficines situat en Plaza Europa, dinàmica zona de negocis a L'Hospitalet de Llobregat molt pròxima a la Fira 2.
  • L'edifici està conformat per cinc plantes destinades a oficines, amb una superficie alquilable de 5.122,44 m2 i 68 places d'aparcament. La seva planta rectangular i les façanes envidrades a banda i banda doten a l'edifici de llum natural.
  • Actualment és la seu de l'empresa d'alimentació Gallina Blanca, que alberga les àrees funcionals del grup i els serveis corporatius, així com les unitats empresarials per a Espanya, Àfrica i Foodservice.
  • L'àrea està molt ben connectada amb el centre de la ciutat de Barcelona i l'aeroport; a 2 minuts de l'accés a la nova línia L9 Sud de metro amb accés directe a l'aeroport.